ABD Başkanı Joe Biden ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Adı açıklanmayan bir kaynak, görüşmede Gazze Şeridi’nde ateşkese ve esirlerin serbest bırakılmasına yönelik müzakerelerin ele alındığını ifade etti.
ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, ABD basınına yaptığı açıklamada, ateşkes görüşmelerinde tarafların anlaşmaya varmaya "çok çok yakın" olduklarını belirerek, "Görevde olduğumuz her günü bu işi halletmek için kullanmaya kararlıyız" dedi.
ABD’nin seçilmiş Başkan Yardımcısı James David Vance ise, ABD basınına yaptığı açıklamada ABD’li rehinelerin serbest bırakılmasına yönelik bir anlaşmanın Biden yönetiminin son günlerinde, belki de son bir iki gün içinde açıklanmasını beklediğini söyledi.
Biden ve Netanyahu, Gazze’de ateşkesi görüştü
ABD Başkanı Joe Biden ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, yaptıkları telefon görüşmesinde Gazze Şeridi’nde ateşkes anlaşmasına ilişkin müzakereleri ele aldı.
Editör: Ela Duyar
Yorumlar
Trend Haberler

Gözlerde batma ve ağrıya 20 dakika uyarısı! Göz kuruluğu yaşayanların tek çaresi

Aman dikkat görünüşe aldanmayın! Gerçek sucukta baharat detayı

Sahtesini anlayabilmenin tek bir yolu var! Gerçek tereyağını içine bırakmanız yetiyor...

Kaşıntı, kuruluk ve tahriş olmuş cilde iyi geliyor! Egzama kaşıntısını kesiveriyor

İshal ve kusma belirtileri habercisi! Tek bir çaresi var

Yusuf Yazıcı'nın bebeğine verdiği isim şaşırttı!

Mide sağlığının anahtarı! Ülser ve gastrit belirtilerini yok ediyor

Kambur balinaların şarkıları insan konuşmasına benziyor

Kan donduran görüntü! Camide çocuğa defalarca makas sapladı

Mısır’da savaş hazırlığı! Orduya talimat verildi!