İddiaya göre, Bodrum’da inşaat işiyle uğraşan bir müteahhit, meclis üyesi Atare’nin inşaatına ulaşımı sağlayan yolun açılması için kendisinden para talep ettiğini ileri sürerek savcılığa başvurdu.

Karadeniz'de Türk gemilerine yönelik saldırılar sonrası Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Bakanlığa çağrıldı
Karadeniz'de Türk gemilerine yönelik saldırılar sonrası Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Bakanlığa çağrıldı
İçeriği Görüntüle

Suç duyurusunun ardından Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen KOM ekipleri, teknik ve fiziki takibin ardından Atare’yi gözaltına aldı. Şüphelinin, çıkar karşılığı kamu görevini kötüye kullandığı yönünde iddiaların da araştırıldığı belirtildi.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri süren Atare, gece saatlerinde sağlık kontrolü için Bodrum Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kontrolün ardından yeniden emniyete teslim edilen meclis üyesinin, ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Muhabir: Nusret Odabaş