Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev , aynı mahallede yer alan bir depremzede ailenin evine konuk olarak aileyle sohbet etti, ardından evin balkonundan yeni tamamlanan konutları inceledi.
ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ: HAYDAR ALİYEV İLKOKULU ZİYARETİ
Ziyaretin ardından Erdoğan ve Aliyev, Azerbaycan Mahallesi’nde açılan Haydar Aliyev İlkokulu’nu da ziyaret etti. Öğrenciler tarafından Türkiye ve Azerbaycan bayraklarıyla karşılanan iki lider, sınıfları gezerek çocuklarla sohbet etti ve karne dağıtımı yaptı.
Ziyarette, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır da yer aldı.
MARAŞ DONDURMASI KESTİLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev’in Kahramanmaraş programı, bölgedeki bir dondurmacıya gerçekleştirdikleri ziyaretle devam etti. Maraş dondurması keserek vatandaşlara ikramda bulunan iki lider, yöresel lezzetin tadına birlikte baktı.
Ziyaret boyunca vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Erdoğan ve Aliyev, bölgedeki dayanışma ruhunu bir kez daha pekiştirdi.




