Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, yeni yıl kapsamında sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
Paylaşımında 2026 yılı için barış, mutluluk ve refah temennisinde bulundu.
"REFAHIN HAKİM OLDUĞU BİR 2026'DA BULUŞMAK DİLEĞİYLE"
Emine Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
Yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde dayanışmamızı koruduğumuz, umudumuzun eksilmediği, huzurlu bir yıl temenni ediyorum. Bütün mazlum coğrafyalarda zulümlerin son bulduğu, barışın, mutluluğun, refahın hakim olduğu bir 2026'da buluşmak dileğiyle.
VİDEO PAYLAŞTI
Ayrıca Emine Erdoğan, paylaşımında, Türkiye'de ve yurt dışında katıldığı programlardan kesitlerin bulunduğu bir videoya da yer verdi.
Emine Erdoğan, yeni yıl mesajı yayınladı
Yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınlayan Emine Erdoğan, 2026 yılı için "Birlik ve beraberlik içinde dayanışmamızı koruduğumuz, umudumuzun eksilmediği, huzurlu bir yıl temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
Muhabir: Ramazan Eles
Yorumlar
Trend Haberler
Yalova şehitlerinin kimlikleri belli oldu
Türkiye’nin en zengin ve en yoksul şehirleri belli oldu
CHP'de istifa depremi: AK Parti'ye katıldılar
Erden Timur ve Fatih Kulaksız tutuklandı
18 milyon kişiyi ilgilendiriyor. BES’te devlet katkısı düşürülüyor
Serap Belovacıklı, Sözcü TV'den ayrıldığını duyurdu
11 ilde dev operasyon
İstinaf, CHP Kurultayı ile İstanbul İl Kongresi'ne ilişkin kararı bozdu
Alparslan Bayraktar: Kış saati uygulaması devam edecek
Uyuşturucu ve fuhuş soruşturmasında 7 ismin malvarlığına el konuldu




