Güney Afrika'nın ev sahipliğinde "Dayanışma, Eşitlik, Sürdürülebilirlik" temasıyla düzenlenen G20 Liderler Zirvesi Johannesburg Expo Center'da devam ediyor.
Zirve kapsamında yoğun diplomasi trafiği yürüten Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvenin ikinci ve son gününde, "Herkes İçin Adil ve Makul bir Gelecek: Kritik Mineraller, İnsana Yaraşır İş, Yapay Zeka" başlıklı oturuma katıldı.
Erdoğan, basına kapalı gerçekleşen oturumda, katılımcılara hitap etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün zirve marjında "Kimseyi Geride Bırakmadan Kapsayıcı ve Sürdürülebilir İktisadi Büyüme: Ekonomilerin inşası, Ticaretin Rolü, Kalkınmanın Finansmanı ve Borç Yükü" ile "Dirençli Bir Dünya-G20'nin Katkısı: Afet Riskini Azaltma, İklim Değişikliği, Adil Enerji Dönüşümü, Gıda Sistemleri" oturumlarına katılmış ve ikili görüşmeler gerçekleştirmişti.
Erdoğan, Herkes İçin Adil ve Makul bir Gelecek Oturumu'na katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Zirvesi'nde düzenlenen "Herkes İçin Adil ve Makul bir Gelecek: Kritik Mineraller, İnsana Yaraşır İş, Yapay Zeka" başlıklı oturuma katıldı.
LGS kapsamındaki merkezi sınavda sertifikalı okuyucu ve kodlayıcılar görev yapacak
İçeriği Görüntüle
Muhabir: Ramazan Eles
Yorumlar
Trend Haberler
TOKİ İstanbul kuraları açıklanıyor: Gözler kura sonuçları ve isim listesi sorgulama ekranında
Makamda taciz, mahkemede iğrenç kurgu
Bebekler hayata "dirençli" mi başlıyor? Uzmanından korkutan uyarı!
Bakan Çiftçi, yeni güvenlik paradigmasını duyurdu
Diriliş Postası deşifre etti: İBB davasında "rüşvet başkanım, rüşvet" itirafi!
Kudüs'te 20 saatlik kesintisiz baskın
Putin'den gündem olan İran açıklaması
İstanbul Valiliğinden Çatalca ve Beykoz'daki yangınlara ilişkin açıklama
Milli voleybolcu Hande Baladın, Formula 1 pilotu Yuki Tsunoda ile bir araya geldi
"Kaygı bozukluğuyla mücadelede ilaçtan önce yaşam tarzı değişikliği" önerisi