Adana'nın merkez Sarıçam ilçesine bağlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde 31 Ekim gece saatlerinde meydana geldi. Elif Demir'e ait 3 katlı müstakil evin 2'inci katında elektrik kontağından çıktığı öne sürülen yangın, kısa sürede tüm binayı sardı.
Yangını gece uyanıp tesadüfen fark eden Elif Demir (63), oğlu İsmail Demir, gelini ve torunlarıyla birlikte can havliyle kendilerini dışarı attı.
Yangında 3 katlı müstakil ev adeta küle döndü.

"HER ŞEYİM YANDI"
Yaşadıkları dehşet anlarını anlatan Elif Demir, "Bir uyandım ki tuvaletin orada ışık vardı. Işığa doğru gittim, ev alev almıştı. Kaçın demeye kalmadan bütün ev alev aldı. 15 senedir burada oturuyorduk, her şeyim yandı. Şu anda komşularda veya kızımda kalıyoruz" dedi.

"BÜTÜN CAMLAR PATLADI, ÇOK KÖTÜYDÜ"
Yangına eşi ve çocuğuyla birlikte yakalanan İsmail Demir ise, "Annemin sesine kalktık, bütün ev alev almıştı. Eşim ve çocuğumu dışarıya çıkarttım, ben de evi kontrol edip çıktım ama o sırada zehirlendim. Bütün camlar patladı, çok kötüydü" diye konuştu.





