Süper Lig’in 34’üncü haftasında Adana Demirspor ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Adana Demirspor’un ev sahipliğinde oynanan mücadelenin ardından Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı karşılaşmaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Fırtına’nın 3-1 galip geldiği maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, hafta sonu bir şölene hazırlandıklarını söyledi.

“ŞÖLENE HAZIRLANIYORUZ”

Avcı'nın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Bize 5 maçta 4 puan yeterli oluyordu, bugün 3'ünü aldık. Bütün dünyadaki Trabzon sevdalılarına bugünkü galibiyetimiz hayırlı olsun. Bayrakları eski yeni fark etmez, sandıklardan çıkarmaya devam etsinler. Hafta sonu bir şölene hazırlanıyoruz. Oyuncularıma, camiama teşekkür ediyorum. Çok az kaldı."

“34 HAFTADIR BİR OYUN STANDARTIYLA GELDİK”

"34 haftadır bir oyun standartıyla geldik. Bazen inişler çıkışlar olacak. Oynadığımız takım çok iyi bir takım. İyi savunma yapmak çok önemliydi. 3. golü bulduktan sonra finalleri daha iyi yapabilirdik."

“4 PUANA İHTİYACIMIZ VARDI, ŞU AN KALDI 1”

"Finaller zordur, bir final kazandık. İyi bir takıma karşı kazandık. Çok mutluyuz. Başlamadan 4 puana ihtiyacımız vardı, şu an kaldı 1."

“KALDIRACAĞIMIZ KUPALAR VAR

"Daha kazanacağımız maçlar, alacağımız puanlar, kaldıracağımız kupalar var. Sezon başında 'İyi ki Trabzonspor var' dedirtmek istemiştim. Geldiğimiz noktada, 1 puana ihtiyacımız var."

Editör: TE Bilisim