Kaya Temel / Özel Haber

Sarı-Kırmızılı camianın üyeleri ve derneklerinden destek alan Metin Öztürk seçimde favori konumda olduğu belirtildi. Öztürk’ün seçim çalışmaları ve projeleri üyeler tarafından beğeni toplamış durumda. Dün Metin Öztürk ve ekibi iftarda, 30 Nisan’da umutlu olduklarının ve seçimi kazanacaklarının sinyallerini verdi. Başkan Adayı Öztürk, “Galatasaray için elimizi taşın altına koyduk. Başarılı olacağımıza inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Favorim Okan”

Takımın başında yerli bir teknik direktör görmeyi istediğini söyleyen Öztürk, “Aramızda ‘Torrent’e bir şans daha verelim, iyi hoca.’ diyen arkadaşlar var. Benim gibi ‘Yerli hocayla devam edelim.’ diyen arkadaşlar var. Okan Buruk benim favorim ama yönetim kurulunda sadece ben karar vermiyorum. 11 kişi karar veriyoruz.” diye konuştu.

“2 flaş isim”

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, seçilmeleri halinde iki flaş isimi transfer edeceklerini belirtti.   Öztürk, gelecek sezon şampiyonluğun en büyük adayı olacağını dile getirerek, “En az 4-5 transferimiz var. Bunların arasında ikisi flaş. Onları önümüzdeki hafta raporlar önümüze geldiğinde açıklarız. Biri yabancı, biri yerli iki flaş transferimiz var. Bütçemiz içinde olacak ama bütçe zorlanırsa bizde kalabalık bir iş adamı ekibi var. Pamuk eller cebe yapar ve bu işi çözeriz. Piyasalarında isim yapmış transferler.” dedi.

Editör: TE Bilisim