Kaya Temel - GALATASARAY'da 30 Nisan (bugün) düzenlenmesi gereken seçim mahkeme kararıyla bir kez daha iptal oldu. Sarı-Kırmızılı takımın Başkanı Burak Elmas, Nef Stadyumu’nda başkan adaylarıyla acil toplantı yaptı.

ADAYLARLA ZİRVE

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Elmas, “Başkan adaylarımızla oturup konuştuk. Hem Metin Öztürk hem de Eşref Hamamcıoğlu 28 Mayıs’ta seçimin olmasını istediler. Bizler doğru karar vermek adına seçimin tarihini gelecek hafta açıklayacağız.” dedi.

“İSTİFAYA GEREK YOK”

Elmas, “Tüzüğümüze göre istifa kararı halinde her türlü seçimin bir ay süreci var. Yani hiçbir fark olmayacak.” diye konuştu.

İMZA VERECEK

Bugün Galatasaray Lisesi’nde gerçekleşecek olan divan kurulunda Sarı-Kırmızılı kulübün üyeleri mahkeme kararının iptali için imza toplayacak. Elmas’ta bu kampanyaya destekte bulunacak

***

Seçim 28 Mayıs’ta olsun

Galatasaray Başkan Adayları Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu, bugünkü iptal olan seçimin 28 Mayıs’ta gerçekleşmesini istedi. Burak Elmas'ın kendilerine seçim tarihi sorduğunu belirten Öztürk, “21-28 Mayıs tarihlerinde mutabık kaldık ancak henüz fiili adım atılmadı. Topun ortada dönmesi bizi rahatsız ediyor” dedi.

3. BAŞKAN ADAYI!

Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu ise üçüncü bir başkan adayının yetişmesi için uğraş verildiği tahmininde bulundu. Hamamcıoğlu, “Biz seçimin olmasını bekliyorduk. Maalesef Galatasaray camiasına farklı yöntemlerle, hukuki labirentlerle müdahale edilmiştir” dedi.

Editör: TE Bilisim