Her gün yeni bir skandal ya da yeni bir kavga yaşanan yarışmadan çok yarışmacıların hayatları konuşulan Survivor yine kendinden söz ettirmeyi başardı. Ancak yarışma her seferinde reytingleri elde etmeyi başarıyor. Milyonlarca insan ise yarışmanın birincisini tahmin etmeye çalışıyor. Ancak ünlü isimlerin şampiyon tahmini ise gündeme damga vuruyor.

Survivor Ektsra programında bopy gösteren Semih Öztürk programdan apar topar kovulduğu iddia edilmişti. Son hareketi ise resmen Acun Ilıcalı'yı çıldırtacak cinsten oldu. Bir çok fan "Acun Ilıcalı'dan intikam aldı" yorumları yaptı.

Ekranların gelmiş geçmiş en başarılı yarışma programları arasında parmakla gösterilen, zorlu parkurlarıyla yarışmacıları nefessiz bırakan bazen sakatlanan yer yer de skandal olaylar yaşanarak gündemden güşmeyen Survivor yarışması yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Survivor Ekstra adlı yarışma programından geçtiğimiz günlerde kovulduğu haberleriyle magazin gündemini sarsan Semih Öztürk'ün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ortalığı karıştırdı.

Survivor Ektsra programıunda sunuculuğuyla dikkat çeken ancak eşinin vefat eden Acun Medya çalışanı olan Alpet Kazan hakkındaki sözleri nedeniyle kovulan Semih ÖZtürk, Acun Ilıcalı'dan deyim yerindeyse resmen intikam aldı.

İşte, Semih Öztürk'ün sosyal medyada yaptığı şoke eden açıklamaları ve olayın perde arkası...

Survivor şampiyonunu açıkladı sosyal medya ve ortalık birbirine girdi

Geçtiğimiz günlerde Survivor Ekstra ile tüm ilişkisi kesilen Semih Öztürk programın yorumculuğunu yapmayta sosyal medya hesabı olan Twitter üzerinden devam ediyordu. Ancak son yaptığı paylaşımındaki tahmin gündeme bomba gibi düştü. Hayranları Semih ÖZtürk'ün "şampiyonun kim olduğunu biliyor" yorumları yapmasına neden oldu. Semih Öztürk’ün Twitter'da yaptığı şampiyon açıklaması, herkesin ağzını açık bıraktı.

Semih Öztürk, ‘’Benim öngörüm bu sene hem mücadeleci hem de eğlenceli bir karaktere sahip arkadaşımızın şampiyon olacağı yönünde. Zenciler için, kardeşler için abiler için, semtimiz için’’ ifadelerini kullandı.

Bu durum, sosyal medya üzerinde yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Bir çok gelen cevap ise "Survivor Şampiyonunun kim olacağı önceden belirlendi" gibi yorumlara sebep oldu.

Editör: TE Bilisim