Oyuncu ve Youtuber Ümit Erdim, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun yargılandığı davalar kapsamında hapis cezasına çarptırılmasına karşı çıkanlara tepki gösterdi.

“GOOGLE ARAMALARINDA MEVCUT”

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Erdim, CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’nun Gezi parkı olaylarında polise taş fırlattığı görüntülere atıfta bulunarak, “Bu hanımın twitleri ve savunduğu şeyler Google aramalarında mevcut. Peşinden gidenlere yazık sadece. Sorsan 'vatanı seviyoruz' derler. Gerçekten fıkra gibi." ifadelerini kullandı.

“FORMÜL BELLİ VE BASİT”

Erdim, paylaşımı sonrası kendisine tepki gösterenlere ise, "Formül belli ve basit. Hep birlikte tekrar edelim; PKK hain bir terör örgütüdür. Bebek katili bir cinayet şebekesidir. ‘Ermeni Soykırımı’ ifadesi kocaman bir yalandır, hayal ürünüdür, iftiradır. Bu cümleleri yazamayan, savunamayan kim varsa beni takipten derhal çıkabilir. Bye." dedi.

KAFTANCIOĞLU’NA HAPİS
Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun yargılandığı davaları karara bağlayarak, üç ayrı suçtan toplamda 4 yıl 11 ay 20 gün hapis cezası almasına hükmetti.
Editör: TE Bilisim