AK Parti Gençlik Kolları, Adana'da büyük bir gençlik şölenine hazırlanıyor. 21 Mayıs'ta Yeni Adana Stadı'nda gerçekleştirilecek "Adana Gençlik Şöleni" öncesi AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan'dan büyük bir sürpriz geldi.

Kafa Tutar Dünyaya yayında

Sabah saatlerinde "Günaydın AK Gençlik. Bugün 12.00’de sizlere sürpriz bir çalışma paylaşacağız. Kulaklıklarınızı hazırlayın." diye tweet atan Eyyüp Kadir İnan, saatler 12.00'yi gösterdiğinde merakla beklenen paylaşımını yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çocukluğundan bugüne kadar hayatının işlendiği şarkı, gençlerin diline şimdiden dolandı. AK Gençlik tarafından hazırlanan şarkı, 21 Mayıs'taki gençlik şöleninde bir koreografi ile yayınlanacak. Şölene katılacak gençler, şimdiden bu büyük sürprizin heyecanını yaşamaya başladı.

81 ilden katılımla büyük gençlik şöleni

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, "İnşallah cumartesi günü Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı'mız başta olmak üzere 81 ilimizden tüm ilçe, il, üniversite, lise teşkilatlarımız, AK Gençlik'in tüm teşkilat mensupları, Adana'nın ev sahipliğinde muhteşem bir şölene imza atacaklar." diye konuştu.

Konserler verilecek

İnan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından sonra sanatçıların da konser vereceği 21 Mayıs'taki etkinliğe herkesi beklediklerini ifade etti.

Editör: TE Bilisim