Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı, Hülya Darcan ve daha pek çok yetenekli ismin buluştuğu Bir Zamanlar Çukurova dizisi 19 Mayıs akşamı yeni bölümüyle takipçilerinin karşısına çıkıyor. Dizinin internetten canlı yayınını kaçırmak istemeyenler ATV canlı Bir Zamanlar Çukurova canlı izle 137. bölüm araştırmalarını yoğunlaştırmakta. Bu akşam yayınlanan BZÇ yeni bölümde Hamran'ın saldırısından Abdülkadir sayesinde kurtulan Hakan, kaçmayı başarıp ortadan kaybolan Hamran'ın yeni hamlesinden dolayı oldukça endişelidir. Heyecanla beklenen gelişmeleri internetten canlı seyretmek için ATV canlı Bir Zamanlar Çukurova canlı izle 137. bölüm, Bir Zamanlar Çukurova dizisi ATV canlı izleme bağlantı bilgisi ve kısaca yeni bölüm özeti haberde.

ATV canlı Bir Zamanlar Çukurova canlı izle 137. bölüm! Bir Zamanlar Çukurova dizisi ATV canlı izle!

Bir Zamanlar Çukurova Özet: 137. Bölüm

Yeni bölümde Hamran'ın saldırısından Abdülkadir sayesinde kurtulan Hakan, kaçmayı başarıp ortadan kaybolan Hamran'ın yeni hamlesinden ötürü endişelidir.

Hakan, Züleyha ve çocukları tehlikeden uzaklaştırmak için alelacele bir balayı organize eder.

Hakan'ın tedirginliğini ve kendisinden bir şeyler sakladığını fark eden Züleyha, kimseye bir şey söylemeden çocuklarla birlikte ortadan kaybolur.

Hakan bir yandan Hamran'ın yerini bulmaya çalışırken, Züleyha'nın ortadan kaybolması ile büyük bir şok yaşar.

Züleyha, nihayet Fikret'i arayıp yerini açıkladığında Fikret onun büyük bir tehlike içinde olduğunu söyleyip söylememek arasında kalır.

Bu sırada Haminne'nin de kaybolması konağı karıştırır.

Editör: TE Bilisim