TV8'in en çok izlenen yarışmalarından Survivor All Star heyecanı sürerken yarışmacıların yaşam öyküleri de tüm detaylarıyla merak konusu olmayı sürdürüyor. Bu bağlamda araştırılan konulardan biri de "Survivor Nisa kaç yaşında, boyu kaç? Survivor Nisa aslen nereli, kimdir, mesleği nedir?" şeklinde karşımıza çıkıyor. Nisa Bölükbaşı Survivor 2022 adayları dikkati çeken isimlerden biri. Hayatı hakkında sık sık araştırmalar yapılan genç yarışmacının yaşı, mesleği gibi kişisel bilgileri takipçiler tarafından aranıyor. Peki, Survivor Nisa kaç yaşında, boyu kaç? Survivor Nisa aslen nereli, kimdir, mesleği nedir? İşte hayatı hakkında merak edilenler...

Survivor Nisa kaç yaşında, boyu kaç? Survivor Nisa aslen nereli, kimdir, mesleği nedir?

Nisa Bölükbaşı 2022 yılı itibarıyla 24 yaşında.

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğan Nisa Bölükbaşı, daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra ise yalnız yüzmeye başldığını belirtiyor.

Nisa Bölükbaşı, 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. 

Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

2018'de mimarlık okumaya başlayan Bölükbaşı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor.

Survivor Nisa Bölükbaşı'nın Instagram adresi nedir?

Survivor All Star 2022 kadrosunda yer alan genç yarışmacı Nisa Bölükbaşı'nın Instagram hesabı 'nisabolukbasi' şeklindedir. Nisa'nın 1 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır.

Editör: TE Bilisim