Yıllardır aynı ilgiyle izlenmeye devam eden Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Arka Sokaklar'da 628. bölüm heyecanı yaşanıyor. Her bölümde ayrı maceralarla ve bitmeyen aksiyonlarıyla izleyicinin ilgisini üzerinde tutmayı başaran Arka Sokaklar dizisini canlı yayın saatinde internetten seyretmek isteyenler için bu akşamki Kanal D Arka Sokaklar yeni bölüm full izle, tek parça canlı izleme ve Arka Sokaklar dizisi canlı izleme bağlantısı yazımızda...

Kanal D Arka Sokaklar yeni bölüm full izle, tek parça canlı izle! Arka Sokaklar dizisi canlı izle!

Yeni bölümde neler olacak? İşte Arka Sokaklar 628. bölüm özeti!

Hüsnü’nün, Rehat’ı vurduğu videodan sonra çaresiz kalan Rıza Baba, Hüsnü’yü tutuklar. Ekibimizin Hüsnü’yü aklamak için tek şansı Rehat’ı sağ salim ele geçirmektir. Bu sırada serbest bırakılan Hadid ve Haşim arasında önemli bir buluşma gerçekleşecektir.

A takımına dahil olan Alper isimli yeni çaylak polis ekibimizi bir hayli şaşırtır. Alper yeni mezundur ve takıma bir türlü ayak uyduramaz. Alper acemiliğiyle ekibimizi zora sokacaktır.

Zerrin, bir tekstil atölyesinde işe başlar. Sonunda iş bulabildiği için çok mutludur, üstelik maaşı da iyidir. Bir ay sonra Zerrin’in ansızın bulunan cesedi ailesini perişan eder. Ekibimiz katilin izini sürerken vaka ummadıkları bir şekilde ilerleyecektir.

Arka Sokaklar yeni bölümü ile 20 Mayıs Cuma akşamı Kanal D’de...

Editör: TE Bilisim