Melek Mosso, Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında 3 Haziran da kentte bir konser verecekti. Konuya ilişkin açıklama yapıldı. Peki Melek Mosso konseri neden iptal edildi? Melek Mosso kimdir, aslen nerelidir? Ünlü şarkıcının hayatı, biyografisi ve müzik kariyeri ile ilgili ayrıntılar haberimizde...

MELEK MOSSO KONSERİ NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde 3 Haziran'da düzenlenmesi planlanan konseri iptal edildi. Melek Mosso'nun Derya Uluğ ve Funda Arar'la birlikte festival programında yer aldığı açıklanmıştı. Bazı sivil toplum kuruluşları Mosso'nun kentte konser düzenlemesine tepki göstermişti. Daha sonra ise Isparta Belediyesi, festival programında değişiklik yaptı ve Melek Mosso konserini iptal etti.

MELEK MOSSO KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

Melek Mosso, 11 Kasım 1988 yılında Kayseri’de dünyaya geldi. Melek Mosso, müzik yaşamına çocukluk yıllarında başlayarak bağlama ve flüt ile şarkı söylemeye başlamıştır.

Eğitim hayatını Adnan Menderes Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünden mezun olarak tamamlamış ve Grundig markasının şarkı yarışmasında özel jüri ödülü kazanmıştır. Müzik kariyerine katkı sağlayan Mosso,’O Ses Türkiye’ adlı ses yarışmasına katılmıştır. Gerçek soyadı Davarcı olan şarkıcı, 2018 yılında Yıldız Tilbe’nin ‘Vursalar Ölemem’ adlı şarkısını seslendirerek dinleyiciden büyük beğeni toplamıştır. Melek Mosso, Ardından farklı tarzı ve yorumuyla Hiç ışık yok, arzular arsız, bana yalan söylediler, dilek taşı, kedi, yalnız gece, ben varım gibi şarkıları kendi tarzında seslendirmiştir.

Editör: TE Bilisim