Ünlü isim Pakize Suda öldü mü? Pakize Suda kaç yaşında, nereli? Pakize Suda'nın hastalığı ne? Bir dönem ekranların en çok tanınan simalarından biri olan Pakize Suda'nın vefat haberlerinin gündem olan konu sıkça araştırılmaya başlandı. Demans hastalığı nedeniyle uzun süredir tedavi gördüğü bilinen Pakize Suda'nın sağlık durumu nasıldı? Pakize Suda öldü mü? Pakize Suda kaç yaşında, nereli? Pakize Suda'nın hastalığı ne? Merak edilenler yazımızda.

Pakize Suda öldü mü? Pakize Suda kaç yaşında, nereli? Pakize Suda'nın hastalığı ne?

Bir süredir demans hastalığı ile mücadele eden ve buna bağlı Muğla'da bir bakımevinde tedavi gören Pakize Suda'nın öldüğü iddiaları sevenlerini üzdü. 

Pakize Suda'nın hayatını kaybettiğine dair haberlerin yayılması ve konunun gündem olması üzerine yeğeni Dilara Elagözlü'den açıklama geldi.

Ünlü isim Pakize Suda'nın yeğeni Dilara Elagözlü, sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada teyzesinin öldüğü iddialarının gerçek dışı olduğunu belirtti.

Elagözlü paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"İstemeyerek gelen telefonlar üzerine bir açıklama yapıyorum. Teyzem Pakize Suda'nın öldüğüne dair yalan yanlış haberler çıkıyor. Böyle bir durum yok. Kendisi gayet sağlıklı bir durumda tedavi süreci devam ediyor. Bilgilerinize.

Teyzem yaşıyor. Bundan nemalanan birileri var ve teyzemde sevilen biri olduğu için sosyal medyada bu tür şeyler çıkınca hemen paylaşılıyor. Teyzemin Alzheimer hastalığı ileri derecede. Muğla’da özel bir Alzheimer merkezinde portakal bahçeleri içinde 3 bakısı var sıkıntısı yok. Tabi ki çocuk gibi bakılıyor. Gayet mutu gayet iyi sürekli annem Ayşe Suda ile gidiyoruz devamlı yanına."

PAKİZE SUDA KİMDİR?

Pakize Suda, 23 Nisan 1952 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Bir televizyon kanalında çeşitli yörelerin yemek ve kültürlerini tanıttığı yemek programı yaptı. Bu programın başka bir kanala geçmesinin ardından o kanaldaki sürecini farklı bir programla sürdürdü. Birçok televizyon kanalında çeşitli programlar yapan Pakize Suda, ayrı zamanda yazarlık ve oyunculukta yapmıştır.

Suda, şu an hastalığı nedeni ile Muğla'nın Fethiye ilçesinde özel bir bakım evinde kalıyor. Demans hastalığı ile mücadele eden Suda, hastalığının ilerlemesi neticesinde kimseyi tanımıyor ve hatırlamıyor.

Editör: TE Bilisim