70 yaşındaki Leyla Muhammed adlı yaşlı kadının yüzüne hayasızca tekme atan şahsın Şakir Çakır olduğu iddia edilirken Şakir Çakır kimdir, aslen nereli? Suriyeli yaşlı kadına tekme atan Şakir Çakır tutuklandı mı? soruları araştırılmaya başlandı. Haberin görselinde yer alan Suriye uyruklu yaşlı kadına acımasız ve saygısızca tekme atan şahsa tepkiler büyüyor. Olayın faili olduğu iddia edilen Şakir Çakır'ın nereli olduğu, tutuklanıp tutuklanmadığı ve kim olduğuna dair araştırmalar da yoğunluk kazanıyor. Peki, Şakir Çakır kimdir, aslen nereli? Suriyeli yaşlı kadına tekme atan Şakir Çakır tutuklandı mı? Kısaca Şakir Çakır hakkındaki son bilgiler metinde.

Şakir Çakır kimdir, aslen nereli? Suriyeli yaşlı kadına tekme atan Şakir Çakır tutuklandı mı?

Yaptığı skandal davranışın ardından yoğun tepkiler alan 39 yaşındaki Şakir Çakır'ın suç dosyası kabarık çıktı! 

Gaziantep'te yaşlı bir kadına tekme atan Şakir Çakır'ın sicilinde pek çok suç kaydı olduğu ortaya çıktı!

Sosyal medyada ŞakirÇakırTutuklansın etiketi ile servis edilen videoda yaşlı bir kadına tekmeler atıldığı görüldü. Videodaki Şakir Çakır adlı kişinin tutuklanması için sosyal medyada TT yapıldı.

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü 26 Mayıs'ta yayınlanan ihbarda "kadın kılığına giren bir erkek çocuk kaçırdı" denmişti. Bu şahsın da Suriyeli olduğu iddia edilmişti.

Suriye uyruklu 70 yaşındaki Leyla Muhammed isimli yaşlı kadının bu kişi sanılarak tekmelendiği görüntüler ortalığı ayağa kaldırdı. Ancak Leyla Muhammed'in herhangi bir çocuk kaçırma olayına karışmadığı öğrenildi. 

Leyla Muhammed'i darp eden kişinin Şakir Çakır olduğu iddia edildi. Sosyal medyada TT çalışması ses getirdi ve Şakir Çakır gözaltına alındı.

Editör: TE Bilisim