Netflix'in dünyanın dört bir yanında izlenme rekorları kıran dizisi Squid Game'in 2. sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. İlk sezonuyla büyük bir izleyici kitlesi yakalayan dizi ile ilgili son durumu bir araya getirdik. Peki, Squid Game dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak? Netflix Squid Game 2. Sezon hangi gün yayınlanacak? İşte dizi ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde.

SQUİD GAME DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Tek başına bir diziyi yazmak yönetmek ve yapımcılığını üstlenmenin büyük bir iş olduğunu vurgulayan Dong-hyuk "Aynı şeyi ikinci sezon için yapmayı düşündüğümde şahsen biraz endişeleniyorum. Şu an için kesinleşmiş bir şey yok ancak o kadar çok hevesli insan var ki ciddi ciddi düşünüyorum" diyor.

Hikâyeyi farklı bir bakış açısıyla tekrar ele almaya sıcak baktığını belirten Dong-Hyuk, "Squid Game"in muhtemel ikinci sezonunun dizide yer alan maskeli grubun gizemli elebaşları Frontman’e odaklanabileceğini belirtti.

SQUID GAME DİZİSİNİN KONUSU NE?

Hayatları boyunca maddi olarak zorlanan dört yüz elli altı kişi, gizemli bir hayatta kalma yarışmasına davet edilir. Bir dizi geleneksel çocuk oyununda yarışan ancak ölümcül dönüşlerle, 45,6 milyar ₩ (38,5 milyon ABD Doları) ödül için rekabet etmek için hayatlarını riske atarlar.

Editör: TE Bilisim