Kurban bağışı 2022  organizasyonu için faaliyetlerine başladıklarını ifade eden Bereket derneği yönetimi, başta Afrika kıtasında Somali, Uganda ve Çad olmak üzere Asya ve Afrika’da kurban bağışı organizasyonu düzenleyecek.

Vacip Kurban Bağışı Bedeli 1.000 tl olarak belirlendi

2022 yılı vacip kurban organizasyonu kapsamında 3 kıta 21 ülkede vacip kurban bağışı organizasyonu düzenleyeceklerini ifade eden dernek yönetimi yurtdışı büyükbaş kurban bağışı hisse bedelini 1.000 tl küçükbaş kurban bedelini 1100 tl olarak duyurdu.

5  Adımda kurban bağışı

Dernek yönetiminden alınan bilgiye göre, veteriner hekim tarafından gerekli kontrollerin yapılmasıyla birlikte satın alınan kurbanlıkların bayramın birinci günü itibari ile islami usullere uygun olarak kurban edileceği, sonrasında ise ihtiyaç sahibi aileler medrese ve yetimhanelere dağıtılarak kesim videolarının bağışçılara gönderileceği bildirildi.

500.000 İhtiyaç Sahibine Ulaşılacak

Yılladır bağışçılarından aldığı güven ve destekle sayısız bağış projesini hayata geçiren Bereket derneği vacip kurban organizasyonu ile 2021 yılında 97.385 ihtiyaç sahibini et ile buluşturan dernek yönetimi 2022 yılında 500.000 ihtiyaç sahibini etle buluşturmayı hedeflediğini belirtti.

Online Güvenilir Kurban Bağışı

Kurban bağışı yapmak isteyen hayır severlerimiz bağışlarını www.bereket.org.tr internet sitesi üzerinden, hesap numaralarına EFT/Havale yoluyla, şube merkezlerimizi ziyaret ederek ya da “0 212 809 66 27” numaralı telefon numarasından detaylı bilgi alarak yapabilirsiniz. Bereket Derneği sadece Kurbanda değil yılın 365 gününde sizlerden aldığı vekaletlerle adak,  şükür, şifa ve sadaka akika kurban bağışlarınızı ı Afrika'da kesiyor ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz."

Editör: TE Bilisim