Kanal D'nin Camdaki Kız dizisinde heyecan sürüyor. Sedat ve Nalan arasında fırtınalar koparken Hayri'nin dönüşüyle sevinen Nalan gerçek yüzünü olaylara yakından müdahale etmeye kararlıdır. Öte yandan Hayri beyin parkta karşılaşıp konuştuğu Camdaki Kız'ın yeni oyuncusu ise dengeleri nasıl değiştirecek? Camdaki Kız'da yeni bölümde yer alacak olan yeni oyuncunun adı ve yaşamı merak konusu oldu. peki, Camdaki Kız yeni oyuncu kim? Hayri'nin parkta konuştuğu kadın oyuncu kim? İşte detaylar...

Camdaki Kız yeni oyuncu kim? Hayri'nin parkta konuştuğu kadın oyuncu kim?

Camdaki Kız'ın yeni bölim tanıtımlarının ardından yine heyecan dolu saatler için dizi takipçileri ekran başındaki yerini almaya başladı. Camdaki Kız'ın tanıtımlarında yer alan bir kare ise meraklı araştırmalara yol açtı.

Camdaki Kız'da Hayri Bey'in parkta karşılaştığı sarışın kadının kim olduğunu öğrenmek isteyen vatandaşlar Camdaki Kız yeni oyuncu kim? Hayri'nin parkta konuştuğu kadın oyuncu kim? araştırmalarını yoğunlaştırdı. Ancak yeni bölümde yer alacak oyuncunun kim olduğu hakkında henüz bilgi bulunmuyor. İlerleyen saatlerde ortaya çıkacak detayları hep birlikte öğreneceğiz. Oyuncunun biyografisi hakkında merak edilenler ise yazımızda yer alacak. İyi seyirler!..

Camdaki Kız canlı izle Kanal D! 46. bölüm Camdaki Kız dizisi canlı seyret!

Editör: TE Bilisim