Squid Game 2 ne zaman çıkacak? Squid Game dizisinin yeni sezon tarihi! sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. İlk yayınlandığı günden itibaren dünyada milyonlarca izleyici kitlesine ulaşan ve rekorlar kıran Güney Kore yapımı Squid Game’in 2 sezonu geliyor. Peki, Squid Game 2 ne zaman çıkacak? Squid Game dizisinin yeni sezon tarihi! Netflix açıkladı...

SQUİD GAME 2 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Netflix, Twitter hesabından paylaştığı video ile sevilen dizisi Squid Game'in 2. sezonunun geldiğini resmen duyurdu. Videoda dizideki ilk oyun olan 'Yeşil ışık – Kırmızı ışık' oyunundaki bebek bulunuyor.

Dizide birisi Squid Game'e katılmak isterse üzerinde yuvarlak, üçgen ve kare şekillerinin bulunduğu karttaki numarayı aramak zorunda. Dizinin 2. sezon duyurusu için Netflix, o kart temalı bir görsel paylaştı.

SQUİD GAME DİZİSİNİN YENİ SEZON TARİHİ!

O görselde şu ifadelere yer verildi: "Yakında, Gi-hun geri dönüyor. Gemi Aslanı da öyle. 2. sezona hazır olun. Ddakji oynatan takım elbiseli adamı tekrar görürseniz şaşırmayın. Ayrıca Young-hee'nin erkek arkadaşı Cheol-su ile tanışacaksınız."

Editör: TE Bilisim