Her serisi rekorlar kıran Recep İvedik 7'in ne zaman çıkacağı merak ediliyor. Recep İvedik 5 16 Şubat 2017'de, Recep İvedik 6 ise 8 Kasım 2019'a vizyona girmiştir. 4 senenin ardında Recep İvedik 7'in müjdesini Şahan Gökbakar verdi.  Şahan Gökbahar Recep İvedik 7 filmi için hazırlıklarının başladığını Instagram hesabından paylaştığı bir video ile duyurdu. Peki, Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak tarih belli mi? İşte Recep İvedik 7'nin konusu

Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak tarih belli mi? İşte Recep İvedik 7'nin konusu

Recep İvedik 7 vizyon tarihi ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. Fakat filmin 2023 yılının başlarında vizyona gireceği tahmin ediliyor.

Recep İvedik 7'nin konusu ne olacak?

Şahan Gökbakar, 2019 yılında verdiği bir röportajda Recep İvedik 7'nin konusunu açıklamıştı.

Recep İvedik 7'yi de çekeceğini söyleyen Gökbakar, sözlerine şöyle devam etti: "Benim olaya bakış açım, özellikle dördüncü filmden sonra şu hal aldı: Biz şimdi Recep'i daha eğlenceli nereye yollayabiliriz, hangi ortamın içine sokabiliriz. Daha komiğini çıkartabileceğimiz… Filmlerdeki genel matematiğimiz şu. Recep'i ait olmadığı bir dünyanın içine koyuyoruz ve Recep o dünyayı fethediyor. Bizim olayımız bu. O yüzden benim için her filmi düşünürken yeni olan, beni zorlayan, fazlaca uğraşmaya iten şey bu: Daha yeni nereye koyabiliriz Recep'i. Birkaç şey de buldum. Daha sonraki seriler için. Devam eder inşallah. Bir iki tane fikrim vardı. Onun içinden Afrika'yı seçmiştim. Şimdiki planım Uzak Doğu'ya yollamak Recep'i."

Editör: TE Bilisim