Sevmek Zamanı Feryat (gerçek adı; Toprak Can Adıgüzel) kimdir, aslen nerelidir ve boyu yaşı kaç? ATV'nin Sevmek Zamanı adlı dizisinde Feryat karakteriyle rol alan Toprak Can Adıgüzel, 26 Ocak 1992 günü İzmir’de dünyaya gelmiştir.

Adıgüzel, orta öğretim öğrenciliği döneminde çeşitli tiyatro oyunları ile sahne almaya ve müzikle ilgilenmeye başlamıştır.  

İstanbul’a 2012 yılında taşınan Toprak Can Adıgüzel, yüksek öğretim eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır.

Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu’nda yönetmen koltuğunda Selçuk Yöntem’in oturduğu  ‘Benim Adım Feuerbach’ isimli oyunla sahne almaya başlayan başarılı oyuncu, 2019 yılında da Toy İstanbul’da ‘Yak Bunu’ isimli oyunda yer almıştır. 

Fox Tv ekranlarının bir dönem çok sevilen dizisi Kadın adlı dizinin final bölümündeki İsmail karakteri ile de ün kazanmıştır.

Show Tv ekranlarında yayınlanan ‘Alev Alev’ adlı dizide Ali karakterinde rol alan genç oyuncu şimdilerde pazartesi akşamları ATV'de ekrana gelen Sevmek Zamanı adlı dizide Feryat karakterini canlandırmaktadır. 

Editör: TE Bilisim