İçişleri Bakanlığı, başvuru işlemlerini 17-21 Haziran 2022 tarihleri arasında kabul etti. Başvuruların sona ermesinin ardından gözler sonuç açıklama tarihine çevrildi. İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından sözlü sınavlar yapılacak. Peki, İçişleri Bakanlığı başvuru sonuçları ne zaman? İçişleri Bakanlığı sözleşmeli personel sonuç tarihi! İşte, o konu hakkında bilgiler.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN?

Başvuruların ardından adaylar sonuçların açıklanması ve sonraki mülakat tarihlerini merak etmeye başladı. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Yapılan değerlendirmelere itiraz etmek isteyenler 30 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında ilgili komisyona yazılı olarak itiraz edebilecekler.

Bu tarihler doğrultusunda başvuru sonuçlarının 1 Temmuz tarihinden sonra açıklanması bekleniyor.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL SONUÇ TARİHİ!

Başvurular tamamlandıktan sonra ilan edilen pozisyon unvan sayısının 5 katı arasına giren adayların başvuruları, modülde yer alan başvuru belgeleri üzerinden ilgili sınav komisyonlarınca kontrol edilecek.

Yapılan inceleme sonucunda başvuru şartlarını taşımadığı tespit edilen adayların başvuruları red edilerek SMS ve e-posta ile ilgili adaylara bildirim yapılacak.

Editör: TE Bilisim