Natuk Baytan’ın Kemal Sunal ile yaptığı son film olarak bilinen Tarzan Rıfkı bu akşam TV'de seyircisine kahkaha tufanı yaşatacak. Suna Yıldızoğlu ve Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı Yeşilçam komedi filmi Tarzan Rıfkı'nın çekildiği orman ve diğer mekanlar dikkatleri çekiyor. Peki, Tarzan Rıfkı nerede çekildi, hangi ormanda? Tarzan Rıfkı konusu nedir? Tarzan Rıfkı ne zaman, kaç yılında çekildi? Merak edilenler kısaca yazımızda!..

Tarzan Rıfkı nerede çekildi, hangi ormanda ve kaç yılında? 

1986 yılında gösterime giren Türk komedi filmi Tarzan Rıfkı'nın çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleşmiştir. Tarzan Rıfkı'nın set mekanlarından yansıyan orman sahneleri daha çok Sarıyer'in Kemerburgaz'a yakın tarafları olarak bilinmektedir.

Tarzan Rıfkı konusu nedir?

Sakarlığı ve beceriksizliği yüzünden bir baltaya sap olamayan Rıfkı, kendini Tarzan sanmaktadır ve zamanının büyük çoğunluğu ormanda geçmektedir. Fakir ve saf bir delikanlı olan Tarzan Rıfkı tesadüfler sonucu kendisini mafyanın içinde bulur. Ve bu kanunsuz adamlar Rıfkı'yı kendi kirli işlerinde kullanmak isterler. Ama sakarlığı yüzünden mafyanın bütün işlerini altüst eden Rıfkı, sonunda mafya babasını da çileden çıkarır. Çareyi Rıfkı'yı ortadan kaldırmakta arayan mafya, akla gelmeyecek her türlü yola başvurarak harekete geçer.

Editör: TE Bilisim