Meslek örgütü gibi davranmak yerine terör örgütlerinin sözcülüğüne soyunan Türk Tabipleri Birliği, Konya'da Doktor Ekrem Karakaya'nın silahlı saldırıya uğrayarak vefat etmesini protesto için toplandığı İstanbul Çapa Tıp Fakültesi önünde, polislere saldırdı.

GÖREVİ BAŞINDAKİ DOKTOR HEDEF GÖSTERİLDİ

TTB'nin provokasyonları bununla da sınırlı kalmadı.

Doktorların sokağa çıkmasıyla birlikte Türkiye genelinde pek çok vatandaş sağlık hizmeti alamadığı için mağdur olurken Isparta Şehir Hastanesi'nde hasta bakan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tamer Eryiğit, TTB'liler tarafından Twitter'da hedef gösterildi.

'Tıbbiyeli Sözlük' isimli bir hesaptan yapılan paylaşımda, "Dr Tamer Isparta şehir hastanesi. Tek hasta bakan doktor sizmişsiniz.. Doğru mu ? Diğerleri neden bakmıyor diye düşündünüz mü?" ifadeleriyle Doktor Tamer Eryiğit açık açık hedef alındı. Söz konusu paylaşımın altında Eryiğit'in fotoğrafının bulunduğu bir görsel de paylaşıldı.

KONYA’DA DOKTOR ÖLDÜRÜLDÜ

Konya Şehir Hastanesi'nde görevli Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya geçtiğimiz gün görevi başında öldürülmüştü. Karakaya’yı öldüren katil de olay yerinde intihar etmişti.

Editör: TE Bilisim