Borsa İstanbul "bayramda açık mı", "Borsa İstanbul ne zaman tatile girecek? Borsa İstanbul bayram tatili ne zaman?" soruları merak ediliyor. Borsa İstanbul'da, yarın öğleden sonra başlayacak 4,5 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından, gelecek hafta cuma günü de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla işlem gerçekleştirilmeyecek.

BORSA İSTANBUL NE ZAMAN TATİLE GİRECEK?

Bu hafta cuma günü Kurban Bayramı nedeniyle 4,5 günlük tatile girecek Borsa İstanbul'da, yarın gerçekleştirilecek işlemlerin takası 13 Temmuz çarşamba olacak.

Borsa İstanbul'da, cuma günü Kurban Bayramı tatili öncesinde yarım gün işlem gerçekleştirilecek.

Borsa İstanbul Pay Piyasalarında işlemlerin takası "T+2"de, yani işlemin gerçekleştiği günden iki işlem günü sonrası çalıştığı için bugün gerçekleştirilen bir hisse senedi işleminin tahsilat ve ödemesi cuma günü yapılacak.

Yatırımcılar, yarın gerçekleştirilecekleri işlemlerin takası için 13 Temmuz Çarşamba gününü, perşembe ve cuma günü gerçekleştirilecekleri işlemlerin nakit gerçekleşmesi için 14 Temmuz Perşembe gününü bekleyecek.

BORSA İSTANBUL BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN?

Borsa İstanbul'da, yarın öğleden sonra başlayacak olan 4,5 günlük tatil, gelecek hafta salı sona erecek.

Çarşamba ve perşembe günü açık olacak piyasalar, cuma günü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yeniden tatile girecek.

Yatırımcılar, yarın öğleden önce gerçekleştirilecek işlemlerin takası için, 14 Temmuz Perşembe gününü bekleyecek.

Editör: TE Bilisim