Şereflikoçhisar Belediyesi 14’üncü Uluslararası Geleneksel Tuz ve Kavun Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. Tuz Gölü Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlik 02-06 Ağustos 2022 tarihleri arasında devam etmektedir. Simklas Yapım şirketinin organizesiyle düzenlenen festivalde;  Animasyon gösterileri, yarışmalar, konserler, alışveriş stantları, havai fişek gösterilerinin bulunduğu etkinlik birçok farklı organizasyonu içinde barındırıyor.

İlk günden son gününe kadar dolu dolu etkinliklerle geçecek olan festivale, Uğur Işılak ile Gülşen Kutlu, Tuğçe Kandemir, Mustafa Yıldızdoğan, Kıraç, Uğur Arslan ve Irmak Arıcı isimli sanatçılar ayrı ayrı günlerde konser verecek.

Festivale ilişkin Şereflikoçhisar  Belediye Başkanı Memiş Çelik de açıklama yaptı. Başkan Çelik  ''Festivalimizi 3. gününde Mustafa Yıldızdoğan ve Uğur Aslan, hemşehrilerimizle buluştular." dedi. çelik ayrıca  Şereflikoçhisar belediye meclisinde oybirliğiyle alınan kararla Mustafa Yıldızdoğan'a ''Fahri Hemşehrilik Beratı'' verildiğini söyleyerek "O artık Şereflikoçhisarlı. Teşekkürler Şereflikoçhisar.'' ifadelerini kullandı.


Editör: TE Bilisim