Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus özellikle stoper bölgesine transfer istediğini açıklamasının ardından Fenerbahçe çalışmalarını hızlandırdı. Özellikle Kim Min Jae'nin takımdan ayrılması ve Szalai'nin de gitme durumunun olmasından dolayı Fluminense forması giyen Nino'nun transfer edilmesini istedi.

Attila Szalai için yüksek tekliflerin gelmesi yönetimin kafasını bir hayli karıştırıyor. Daha önce Koreli futbolcu Kim Min-Jae'nin kaybeden kanarya stoper bölgesine mutlak bir transfer yapmak istiyor. Son olarak Premier Lig ekibi West Ham United, Attila Szalai için 10 milyon eurouk teklifini 11 milyona çıka Haber rtmıştı. Fakat Fenerbahçe yıldız futbolcu için kapıyı 15 milyondan açmak istiyor. 

PİYASA DEĞERİ 6 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin stoper adayı Nino'nun Fluminense'de 2 yıllık daha sözleşmesi var. Fakat Jorge Jesus'un yakından tanıdığı Brezilyalı stoperin İstanbul macerasına sıcak baktığı ifade ediliyor. 6 milyon euro piyasa değeri olan Nino, Attila Szalai ile benzer özelliklere sahip bir stoper. 6 kez Brezilya U23, 6 kez de Brezilya Olimpiyat takımında forma giydi.

NİNO KİMDİR?

Tam adıyla Marcilio Florencio Mota Filho, yani 'Nino' 10 Nisan 1997'de Brezilya'nın Pernambuco Eyaletine bağlı Recife kentinde dünyaya geldi. Temmuz 2022 itibariyle 25 yaşındadır. Sağ stoper ve sol stoper olarak performans gösterebilen Nino, ülkesi Brezilya'nın köklü kulüplerinden Fluminense'de forma giyiyor.

Editör: TE Bilisim