Süper Lig'de ilk iki haftada 4 puan toplayan Beşiktaş sahasında Fatih Karagümrük'ü 4-1 yenmeyi başardı.

Beşiktaş, sahasında Karagümrük'ü 4-1 mağlup etti. Siyah beyazlıların golleri, Weghorst, N'Koudou, Muleka ve Rosier'den gelirken, konuk ekibin tek golünü MBey Diagne attı. N'Koudou ve Salih Uçan'ın yıldızlaştığı Muleka ve Weghorst'un siftah yaptığı maçta Kartal, stadı dolduran taraftarlara adeta futbol resitali yaşattı.

Maç özeti

GOL | 16' Beşiktaş Hollandalı golcüsü Weghorst'la 1-0 öne geçti. Sağ köşeden Valentin Rosier'in ceza sahasına gönderdiği ortaya Hollandalı golcü kafasıyla vurdu ve topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi

GOL | 34' Beşiktaş N'Koudou'nun golüyle durumu 2-0'a getirdi. Salih Uçan'ın sağ kanattan sola doğru şık pasıyla hareketlenen N'Koudou topu kontrol ettikten sonra şutunu attı ve takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

GOL | 50' Beşiktaş, Muleka'nın golüyle farkı 3'e çıkardı: 3-0. Sağ köşeden Masuaku'nun kullandığı kornere ön direkte Muleka kafasıyla vurdu ve skoru 3-0'a getirdi.

GOL | 53' Karagümrük, Diagne'nin golüyle skoru 3-1 getirdi. Sol köşeden Caner Erkin'in ön direğe gönderdiği ortaya Diagne dokundu ve topu filelere gönderdi.

GOL | Siyah beyazlılar, 90. dakikada Valentin Rosier ile durumu 4-1'e getirdi. Sağ kanattan Kartal Kayra yerden ortasını gönderdi. Penaltı noktası üzerinde Valentin Rosier şutunu attı ve skoru 4-1'e taşıdı.

Editör: TE Bilisim