Üniversite sınavı öncesi kimliğini evde unutması sebebiyle gözyaşlarını tutamayan Ayşe Sabancalı, ailesine ulaşmaya çalışan görevli polislere "Annem de babam da vefat etti." açıklamasını yapmıştı. MHP Lideri Bahçeli'nin kurucusu olduğu Osmaniye Vakfı öğrencinin tüm masraflarının karşılanacağını açıklamıştı. Peki, Ayşe Sabancalı hangi bölümü kazandı? Ayşe Sabancalı kimdir, kaç yaşında? İşte tüm detaylar.

AYŞE SABANCALI HANGİ BÖLÜMÜ KAZANDI?

Ayşe Sabancalı'nın "Çocuk Gelişimi" bölümünü kazandığı öğrenildi. Ayşe Sabancalı, Nevşehir Kapadokya Üniversitesi, Kapadokya Meslek Yüksek Okulu, Çocuk Gelişimi Bölümüne yerleşmiş olup, okulun yıllık ücreti MHP Lideri Bahçeli'nin kurucusu olduğu Osmaniye Vakfı tarafından yatırıldı.

AYŞE SABANCALI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Osmaniye'de yakınları tarafından sınava gireceği Osmaniye Anadolu Lisesi'ne bırakılan Ayşe Sabancanlı, salon girişindeki kontrolde kimliğinin yanında olmadığı fark edilince alınmadı. Ağlamaya başlayan Sabancalı'ya polisler, öğretmenler ve diğer veliler, yardım için seferber oldu.

Yakınları genç kızın otomobilde unuttuğu kimliği getirdi. Ve Ayşe Sabancalı sınava girebildi. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, sosyal medyada genç kızın videosunu izleyenler gözyaşlarını tutamadı. Genç kız başarılı geçen sınavdan sonra başta polisler olmak üzere herkese teşekkür etti.

Tüm Türkiye’nin duygulandırdığı ve ağlattığı Ayşe Sabancalı hakkında daha fazla detay geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

Editör: TE Bilisim