Enstitü İstanbul İSMEK’te 2022-2023 eğitim dönemi için heyecanlı süreç başladı. Birbirinden farklı alanda verilen eğitim ve kursların yer aldığı İSMEK bünyesinde eğitim almak isteyenler İSMEK 2022 kayıt tarihlerini merak ediyordu. İBB İSMEK yeni dönem kayıtları bugün itibariyle başladı. Peki, İstanbul İSMEK kayıtları başladı mı 2022? İSMEK online kayıtları nasıl, nereden yapılır? İSMEK’te hangi kurslar var? İşte 2022-2023 İBB İSMEK kursiyer kayıtlarına ilişkin ayrıntılı bilgiler...

İSTANBUL İSMEK KAYITLARI BAŞLADI MI 2022?

Yeni dönemde; mesleki eğitimler, uzaktan eğitim, atölye programları, seminer ve söyleşi programları olmak üzere toplam bin 300 eğitim verilmesi planlanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yeni vizyonuyla yoluna devam devam eden Enstitü İstanbul İSMEK’te, 2022-2023 eğitim dönemi için geri sayım başladı. Yeni dönem kayıtları, 31 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla başlıyor.

İstanbulluların ilgi ve ihtiyaçlarına göre eğitim çeşitliliği arttırılan Enstitü İstanbul İSMEK’te, yüz yüze ve uzaktan eğitim olmak üzere toplam bin 300 eğitim verilmesi planlıyor. Yüz yüze eğitimler, 19 Eylül 2022 tarihinde başlayacak.

İSMEK ONLİNE KAYITLARI NASIL, NEREDEN YAPILIR?

İSMEK kurs kayıtları online olarak "enstitu.ibb.istanbul" adresi üzerinden yapılıyor. Kursiyer adayları bu sayfada T.C. kimlik numarası ve doğum tarihi gibi bilgilerini girerek Kursiyer Kayıt Formunu doldurarak katılmak istedikleri kursları seçebiliyor. Kurs kaydının ardından kursiyerler İSMEK tarafından telefonla bilgilendiriliyor.

İSMEK’TE HANGİ KURSLAR VAR?

İSMEK kursları kapsamında kursiyerlere, Ahşap Tasarımı ve Teknolojileri, Bilişim Teknolojileri, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Dil Eğitimleri, Grafik ve Teknik Tasarım, Güzellik ve Saç Bakımı Hizmetleri, Hayvan Yetiştiriciliği, Kişisel Gelişim ve Eğitim, Moda Tasarımı ve Tekstil Teknolojisi, Muhasebe ve Finans, Müzik, Örgü ve İşleme Sanatları, Robotaik ve İnovasyon, Sahne ve Gösteri Sanatları, Sanat ve Tasarım, Süsleme Sanatları, Turizm ve Otelcilik, Tabancı Diller, Yönetim ve Hizmet, Ziraat kursları veriliyor.

Editör: TE Bilisim