Kaya Temel / Özel Haber

Juan Mata, Mauro Icardi, Sergio Oliviera, Dries Mertens, Lucas Torreira, Bafetimbi Gomis gibi yıldız futbolculara sahip olan Galatasaray’da altyapıdan yetişen genç oyuncular altın gibi parlıyor.

METEHAN HATASIZ OYNADI

İstanbulspor mücadelesinde, milli takımda olan futbolcular kadroda yer almazken, milli mesaiye gitmeyen yıldız isimler akademiden yetişen gençlerle süre aldı. Genç oyuncular, yıldızların arasında sırıtmadı. Özellikle savunmadaki hatasız oyunuyla dikkatleri üzerine çeken Metehan Baltacı, Teknik Direktör Okan Buruk’tan tam not aldı.

BARAN VE BEKNAZ FARKI

Sahanın bir diğer yıldızı Baran Aksaka da hazırlık maçı olmasına rağmen Torreira’yı aratmadı. Oyuna sonradan dahil olan Beknaz ise takımına penaltı kazandırdı.

BÜTÜN GENÇLER SÜRE ALDI

Tecrübeli teknik adam, Ali Turap Bülbül, Caner Doğan, Berk Kızıldemir, Halim Yükseloğlu, Eren Paşahan ve Arda Deniz Yavaş’a da şans verdi.

GOMİS'TEN ÖZEL TEBRİK

Galatasaray’ın, İstanbulspor’u 2-1 mağlup ettiği hazırlık maçında altyapıdan yetişen gençler, oynadıkları oyun ile ağabeylerine uyum sağladı. Sarı-Kırmızılı takımın golcü futbolcusu Bafetimbi Gomis, maç sonrası genç oyuncuların hepsine tek tek sarılarak tebrik etti.

Gomis, Florya’da genç futbolcularla yakından ilgileniyor.

‘ASLAN'SIN JUAN MATA!

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Juan Mata, “Galatasaray benim için her zaman büyük bir takımdı zaten. Şampiyonlar Ligi’nde oynayan Avrupa’nın büyük bir takımı.” dedi.

Gazetemiz Spor Müdürü Kaya Temel’in sorusu üzere yanıt veren Mata, “Galatasaray her zaman çok büyük bir takım. Türkiye'nin en büyük ve en başarılı takımı. En üst seviyede mücadele edebileceğim böyle bir şeye ihtiyacım vardı kariyerimin bu döneminde. Şampiyonluklar kazanmak istiyorum.” diye konuştu. Ayrıca yıldız futbolcu, sezon içinde de fizik olarak kendini geliştireceğini vurguladı.

Editör: TE Bilisim