Kaya Temel / Özel Haber - Galatasaray Akademisi’nden yetişen ve İstanbulspor’a karşı oynanan hazırlık maçında forma şansı bulan genç futbolcuların, “Oh be! İyi ki Okan Hoca var" dediği belirtildi. Genç futbolcularla antrenmanda yakından ilgilenen Okan Buruk, idman sonrası oyuncularla birlikte yemek yiyerek vakit geçiriyor. Tecrübeli teknik adamın, altyapıdaki oyuncuları yakından takip ederek A Takım ile aynı antrenman programı uygulattırdığı öğrenildi.

Yıldızlar da destek çıkıyor

Teknik direktör Okan Buruk başta olmak üzere yıldız futbolcular Gomis ve Mata da genç futbolcularla antrenman sonrası yakından ilgileniyor. Altyapıdan yetişen ve A Takım’da şans bulmak isteyen oyuncular, her antrenman sonrası yıldız isimlerle özel olarak çalışıyor.

Forma rekabeti

Galatasaray’da forma rekabeti giderek kızışıyor. Yıldız isimlerin bile alternatifinin olduğu kadroda futbolcular birbirlerinden formayı kapmak için adeta yarışıyor. Adana Demirspor maçında ilk 11’de başlamak isteyen Gomis ve Mata gibi yıldız futbolcuların ekstra çalışma yaptığı öğrenildi. Bu sezon sadece lig yarışında olan Galatasaray’da futbolcuların kenetlenmesi, Okan Buruk’u sevindirdi.

Editör: TE Bilisim