VakıfBank Kültür Yayınları (VBKY), bu yıl 18’incisi düzenlenen Ankara Kitap Fuarı’na yeni kitaplarıyla katılıyor. VBKY’nin ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi ana salon A112 numaralı stantta okurun beğenisine sunacağı eserler arasında; iktisattan edebiyat ve tarihe, felsefe ve sosyolojiden çocuk kitaplarına uzanan 9 farklı kategoride 2022 yılı boyunca yayımlanan 50’den fazla yepyeni eser, kitapseverlerin beğenisine sunulacak. VBKY’nin geçmiş yıllarda okurla buluşturduğu kitapların da okurla buluşacağı fuarda, VBKY kitapları fuara özel net yüzde 50 indirimle satışa sunulacak. 

İlk kez Ankara Kitap Fuarı’nda VBKY raflarında yer alacak kitaplar arasında Yûnus Emre ve Divan’ı  - Orhan Kemal Tavukçu, Osmanlı Arapları: Hilafet- Siyaset – Milliyet (1798-1918) - Prof. Dr. Zekeriya Kurşun, The Wiley Blackwell İslam Tarihi: Yeni Bir Yorum - Armando Salvatore, Erken Modern Avrupa Tarihi Esaslar -1 – Hamish Scott; Ivan Osakin'in Tuhaf Hayatı - Pyotr Demyanoviç Uspenski, Ahmet Rüstem Bey: Osmanlı'dan Cumhuriyete Sıra dışı Bir Diplomat - Ökkeş Kürşad Karacagil, Bâtınilik ve Akademi: Batı Kültürünün Reddedilmiş Bilgisi - Wouter J. Hanegraaff yer alıyor. 

 Çocuk edebiyatı kitaplığında ise 3x4 - Ivan Brunetti ve Tilki Bogi’nin Şarkısı - Ömür Kurt ilk kez minik okurlarla buluşacak. 

 

Editör: TE Bilisim