CHP'den edinilen bilgiye göre, Kılıçdaroğlu uluslararası ziyaretleri kapsamında ABD'nin ardından dünyanın en büyük bankalarının bulunduğu Birleşik Krallık'a gidecek. ABD ziyaretinde 8 saat kayıplara karışan ve yanındaki gazetecilere bile haber vermeyen CHP Genel Başkanı hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

CHP'YE GÖRE, FON VE TEKNOLOJİ KURULUŞLARININ TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELECEK

Kılıçdaroğlu, 2,3 ve 4 Kasım'da yenilikçi teknoloji fonları başta olmak üzere sürdürülebilir, iklime dost ve katma değeri yüksek yatırımlarıyla dikkati çeken kurum ve kuruluşlar ile yeşil, doğa dostu dönüşümü de içine alan yatırımcı ağları ve önde gelen bağımsız yatırımcı fon temsilcileriyle bir araya gelecek.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu görüşmelerinde, Türkiye'ye yönelik olası nitelikli yatırımları muhataplarıyla ve yatırım uzmanlarıyla değerlendirecek ve partisinin bakış açısını paylaşacak.

CHP liderinin Londra ziyaretinin ardından kısa bir süre sonra Almanya'ya da ziyaret gerçekleştireceği öğrenildi.

KILIÇDAROĞLU'NUN TARTIŞMALI ABD ZİYARETİ VE SIR 8 SAAT

9-13 Ekim tarihleri arasında ABD'de birtakım görüşmeler gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, ABD ziyareti esnasında yanında getirdiği gazetecileri de atlatarak 8 saat boyunca ortadan kaybolmuştu.

KILIÇDAROĞLU: HAMBURGER YEMEYE GELDİK

Kılıçdaroğlu kayıp 8 saat ile ilgili spekülasyonlar sonrası, "Yolda benzinciye girdik, orada hamburger yedik" diyerek durumu kurtarmaya çalışsa da ittifak ortağı İYİ Parti tarafından bile yalnız bırakılmıştı.

İYİ PARTİ: HAMBURGER YEMEYE GELMEDİK

Geçtiğimiz günlerde CHP'nin ardından ABD'ye giden İYİ Parti heyetinde yer alan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan, ABD'deki gizemli 8 saatinde hamburger yemeye gittiğini öne süren Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek "Hamburger yemeye gelmedik" ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt içi ve yurt dışı seyahatleri günler öncesinden saat saat gazetecilerle kamuoyuyla paylaşıyor.

"BİLİM ADAMLARIYLA GÖRÜŞME PARAVAN, HAKİKATTE BAŞKA GÖRÜŞMELER YAPIYOR"

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Boğaziçi Film Festivali kapanış töreninde yönetmen Özcan Alper'in ödülünü, Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya ithaf etmesini eleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İngiltere ve Almanya'ya gerçekleştireceği ziyaretlere ilişkin değerlendirmesi sorulan Aydemir, "Bilim adamlarıyla görüşme bir paravan, hakikatte başka görüşmeler yapıyorlar. Bunlar, milli duruş sahibi değiller. Oralara payanda olmak için özel gayret sarf ediyorlar. Önce ABD'ye gittiler, 'Efendim emrinizde olacağız yeter ki bizi destekleyin' dediler. Şimdi sırada İngiltere var, sonra Almanya." yorumunu yaptı.

Editör: TE Bilisim