Kamu Personeli Seçme Sınavı Lisans oturumuna ilişkin sonuçların geçtiğimiz hafta açıklanmasının ardından şimdi gözler KPSS tercihleri için gelecek son dakika açıklamasına çevrildi. ÖSYM tarafından duyurunun gelmesiyle beraber detaylar netleşmiş olacak. Bu noktada ise KPSS 2022 tercihleri başladı mı, ne zaman yapılacak? KPSS tercih kılavuzu yayımlandı mı? soruları yanıt aramaya başladı. Lisans mezunu olup kamuda çalışmak isteyen vatandaşlar bu noktada şimdi geri sayımda! İşte detaylar.

KPSS 2022 TERCİHLERİ BAŞLADI MI, NE ZAMAN YAPILACAK?

KPSS lisans oturumu sınav sonuçları açıklandı. Ancak henüz KPSS tercihlerinin başlayacağı tarih duyurulmadı. Detaylar yayınlanacak kılavuz ile birlikte belli olacak. KPSS tercih kılavuzunda kamu kurum ve kuruluşlarının detayları, genel bilgiler, temel ilke ve kurallar yer alacak.

KPSS TERCİH KILAVUZU YAYIMLANDI MI?

KPSS tercih kılavuzu henüz yayınlanmadı. Kılavuzun yayınlanması ile birlikte KPSS tercihlerine ilişkin detaylar belli olacak. Tercih kılavuzunun yayınlanacağı tarih ile ilgili bir açıklama geldiğinde detaylara bu haber üzerinden ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim