Sercan Akkuzu / Özel Haber -  Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray ile 5 Kasım Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş derbi maçın hazırlıklarına başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanda Ümraniyespor maçında forma giyen isimler yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise pas istasyonlarıyla idmana başladı. Yarı sahada yapılan çift kale maçın ardından son bölümde kanat organizasyonları üzerinde duruldu.

ÖZEL GÖRÜŞME YAPTI

Teknik direktör Şenol Güneş antrenman öncesinde, siyah-beyazlı takımı takip eden gazetecilerle futbolcuları bir araya getirerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Güneş ayrıca, antrenman sırasında Berkay Vardar, Valentin Rosier ve Jackson Muleka ile özel görüşmeler yaptı. Tedavisi devam edilen Ghezzal antrenmanda yer almadı.

TAKIM HALİNDE ÖNDE BASKI

Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışan siyah-beyazlı takım derbinin provasını yapmaya başladı. Teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularından derbide takım olarak ön alanda baskı yapmalarını istedi. Bugünü izinli olarak geçirecek olan Beşiktaş çalışmalarına yarın devam edecek.

Editör: TE Bilisim