Şampiyonlar Ligi E, F, G ve H gruplarında 5. hafta maçları tamamlandı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde salı ve çarşamba günü oynanacak mücadelelerle beraber grup aşamalarında son maçlar oynanacak. Peki, Şampiyonlar Ligi son 16 maçları ne zaman oynanacak? Şampiyonlar Ligi son 16 takımları belli oldu mu? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

ŞAMPİYONLAR LİGİ SON 16 MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonunda 1 Kasım Salı A, B, C, D grupları, 2 Kasım Çarşamba günü ise E, F, G, H gruplarındaki maçlar oynanacak.

Çift maçlı eleme sistemine göre oynanacak son 16 turunun ilk maçları ise 14-15 ve 21-22 Şubat 2023, rövanşları ise 7-8 ve 14-15 Mart 2023 tarihlerinde yapılacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ SON 16 TAKIMLARI BELLİ OLDU MU?

Avrupa'nın bir numaralı organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları yarın ve çarşamba günü yapılacak 8'er karşılaşma ile sona erecek. Son 16'ya kalan 12 ekip kesinleşirken, 6. hafta mücadelesiyle gruptan çıkacak diğer 4 takım da belirlenecek.

A Grubu'nda Napoli ve Liverpool, B Grubu'nda Club Brugge ve Porto, C Grubu'nda Bayern Münih ve Inter, F Grubu'nda Real Madrid, E Grubu'nda Chelsea, H Grubu'nda Paris SG ve Benfica, G Grubu'nda Manchester City ve Borussia Dortmund, grup maçlarındaki son müsabaka öncesi gruptan çıkmayı garantileyen takımlar oldu.

Editör: TE Bilisim