Gecenin Ucunda Star TV'de yeni sezonda en dikkat çeken yapımlardan biri oldu. Bu akşam 6. bölümü yayınlanacak olan dizide, Sefirin Kızı projesinden sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak zorunda kalan ve hayranlarına büyük hüsran yaşatan Neslihan Atagül Doğulu ile eşi Kadir Doğulu birlikte rol alıyor. Sürükleyici hikayesiyle izleyici kitlesini genişletmeye devam eden dizinin 6. bölüm canlı yayınını internetten seyretmeyi tercih edenler için Gecenin Ucunda canlı izle! (6. bölüm) Star canlı, Gecenin Ucunda dizisi canlı izle yeni bölüm! bilgileri yazımızda.

Gecenin Ucunda canlı izle! (6. bölüm) Star canlı, Gecenin Ucunda dizisi canlı izle yeni bölüm!

Kazım’ın ilanı aşk mektubunu okuyan Macide, kendi duygularından emin olmaya çalışır. Bu süreçte Kazım’dan uzak durmaya gayret eder fakat Berrin’in hastalığı Kazım ve Macide’yi yine bir sırrın etrafında buluşturur. Kazım, Berrin’i ölümcül hastalıktan kurtarmakta kararlıdır. Berrin’in iyileşmek için Kazım’dan asıl istediği ise Ahmet ve Macide’yi bir an önce evlendirmektir.

TMC Film'in yapımcılığını üstlendiği, Âlim Yapım’ın ortak yapımcı olarak yer aldığı, sezonun iddialı yapımlarından biri olan "Gecenin Ucunda" nın görkemli oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal yer alıyor.

Masalsı aşk hikayesiyle ‘Gecenin Ucunda’ her çarşamba Star’da…

Editör: TE Bilisim