A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz tarafından belirlenen kadroda şu futbolcular yer alıyor

A Millî Takım'a davet edilen oyuncular, 13 Kasım Pazar günü saat 18.00'den itibaren TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak.

Ay-Yıldızlılar, özel maçların hazırlıklarına 14 Kasım Pazartesi günü gerçekleştireceği antrenmanlarla başlayacak. Saat 17.00'deki idmanın ilk 30 dakikalık bölümü medyaya açık olarak yapılacak.

A Millî Takım kafilesi, İskoçya karşılaşması için 15 Kasım Salı günü saat 14.30'da Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla Diyarbakır'a gidecek.

A Millî Takım Teknik Direktörümüz Stefan Kuntz ve bir futbolcumuz, aynı gün saat 18.15'te Diyarbakır Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, maç öncesindeki resmî idmanını toplantının ardından saat 19.00'da stadyumda gerçekleştirecek.

Diyarbakır Stadyumu'nun ev sahipliğinde, 16 Kasım Çarşamba günü oynanacak olan Türkiye - İskoçya müsabakası, saat 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak.

A Millî Takımımız, İskoçya karşılaşmasının hemen ardından THY'ye ait uçakla Diyarbakır'dan Gaziantep'e geçecek.

A Millî Takım Teknik Direktörümüz Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir oyuncumuz, 18 Kasım Cuma günü saat 18.15'te Gaziantep Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. A Millîler, karşılaşma öncesindeki resmî antrenmanını da aynı tesiste 19.00'da yapacak.

Gaziantep Stadyumu'nda 19 Kasım Cumartesi günü oynanacak olan Türkiye - Çekya maçı 20.00'de başlayacak ve TRT SPOR'dan canlı olarak yayınlanacak.

A Millî Takım kafilesi, Çekya maçının hemen ardından THY'ye ait uçakla Gaziantep'ten İstanbul'a dönecek.

Editör: TE Bilisim