ATV'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 12. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölünde Tatavlalı ve Cezayir sonunda karşı karşıya gelir. Cezayir, Tatavlalı'nın yaptığı hamleye karşılık verir ama bu karşılığın bedeli Cezayir için çok ağır olur. En yakınlarından birini kaybeder. Nefes kesen yeni bölümü ATV canlı yayında seyretmek için ATV canlı, Ben Bu Cihana Sığmazam canlı izle 12. bölüm! Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi canlı izleme bilgisi haberde.

ATV canlı, Ben Bu Cihana Sığmazam canlı izle 12. bölüm! Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi canlı izle!

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde Cezayir, Kurban'ın evine düşen ateşi daha fazla büyümeden söndürmeye çalışır. Herkes Cezayir'in ne yapacağını endişeyle beklerken Cezayir öyle bir plan yapar ki kimseye zarar gelmeden Sabit'i çaresiz bırakır. Tatavlalı, Sabit'in Cezayir'e baş eğdiğini düşünür.

Leyla'nın Cezayir'den boşanmak istediğini anlayan Suna anne-babasını yeniden bir araya getirmek için bir plan yapar. Firuze de Cezayir'in kendileriyle ilgili bir karar vermesini beklerken bebeğinin cinsiyetini öğrenir. Cezayir'e bir sürpriz yapmaya hazırlanırken Cezayir beklenmedik anda ailesiyle ilgili kararını verir ve Leyla'yı da Firuze'yi de şaşırtır.

Tatavlalı ve Cezayir sonunda karşı karşıya gelir. Cezayir, Tatavlalı'nın yaptığı hamleye karşılık verir ama bu karşılığın bedeli Cezayir için çok ağır olur. En yakınlarından birini kaybeder.

Editör: TE Bilisim