بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ: (قُلْ لِلَّذٖينَ كَفَرُوا سَتُغْلَبُونَ وَتُحْشَرُونَ اِلٰى جَهَنَّمَؕ وَبِئْسَ الْمِهَادُ)

‘(Resulüm!) İnkâr edenlere de ki: Yakında mağlûp olacaksınız ve cehenneme sürüleceksiniz. Orası ne kötü bir kalma yeri!’
...

Batı zihniyetinin her fırsatta hortlayan İslam düşmanlığı, bu kez İsveç devletinin göz yummasıyla Rasmus Paludan isimli aşağılık insan müsveddesi eliyle sahneye çıktı.

Modern Ebu Cehil, yine mübarek üç ayların arifesinde, gözünü cennete dikmiş ve yeryüzüne İslam’ın merhametini hakim kılmak için 7’den 70’e çabalayan ve dua eden Müslümanların sabır sınırlarını zorladı.

İslâm düşmanı cahillere en güzel cevap ise hakaret ederek nurunu söndürebileceklerini zannettikleri Kur’an-ı Kerim’de. Allah (cc) Tevbe Suresi 63. ayette şöyle buyuruyor: “Bilmiyorlar mı, kim Allah’a ve elçisine karşı koymaya çalışırsa, gerçekten onun için, -orada ebedi kalmak üzere- cehennem ateşi vardır! İşte en büyük aşağılanma budur!’’

"Bilesiniz ki Allah dostlarına asla korku yoktur; onlar üzüntü de çekmeyecekler. Onlar ki, iman etmişler ve takvâya ermişlerdir, işte onlara hem bu dünya hayatında hem de âhirette müjdeler olsun! Allah’ın sözlerinde değişme olmaz; (öyleyse) en büyük kazanç budur." (Yunus Suresi, 62-63-64)

-

Editör: TE Bilisim