Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kayserispor'u 2-0 mağlup etti.

Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Kayserispor'a konuk oldu. RGH EnerTürk Enerji Stadı'nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip 2-0 kazandı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller Redmond ve Salih Uçan'dan geldi. Nathan Redmond bu sezon siyah-beyazlı forma altında ilk resmi golünü Kayserispor'a attı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 35'e yükseltirken Kayserispor 26 puanda kaldı.

GÜNEŞ'TEN İKİ DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş, ligde son oynadığı Arabam.com Konyaspor maçının ilk 11'ine göre kadrosunda 2 değişikliğe gitti.

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, geçen hafta Arabam.com Konyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ettikleri maça ilk 11'de başlayan futbolculardan Welinton'u Kayserispor karşısında yedek soyundurdu. Sakatlığı bulunan Josef de Souza da bu karşılaşmada görev alamadı.

Şenol Güneş, bu oyuncuların yerine Salih Uçan ve Tayfur Bingöl'e görev verdi.

Beşiktaş, mücadeleye Mert Günok, Rosier, Tayyip Talha Sanuç, Masuaku, Salih Uçan, Tayfur Bingöl, Redmond, Fernandes, Saiss, Muleka ve Cenk Tosun 11'i ile başladı.

ABOUBAKAR YEDEKLER ARASINDA YER ALDI

Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı ve 3. kez siyah-beyazlı formayı giyecek Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar da Kayserispor maçının 18 kişilik kadrosunda yer aldı.

Ersin Destanoğlu , Berkay Vardar, Dele Alli, Atiba Hutchinson, Emrecan Uzunhan, Kerem Atakan Kesgin, Necip Uysal, Welinton ve Umut Meraş da karşılaşmaya yedek başladı.

Öte yandan Beşiktaş'ta tedavisi süren Rachid Ghezzal da kadroda bulunmadı.

Gelecek hafta Beşiktaş sahasında Alanyaspor'u ağırlayacak. Kayserispor ise deplasmanda İstanbulspor'la karşılaşacak.

Yukatel Kayserispor: 0 - Beşiktaş: 2

Stat: RHG Enertürk Enerji

Hakemler: Mete Kalkavan, Mustafa Emre Eyisoy, Cevdet Kömürcüoğlu

Yukatel Kayserispor: Cenk Gönen, Onur Bulut, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo (Dk. 57 Ali Karimi), Mane (Dk. 57 Emrah Başsan), Mensah (Dk. 83 Ramazan Civelek), Kemen, Cardoso (Dk. 72 İlhan Parlak), Gökhan Sazdağı

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Saiss, Tayyip Talha Sanuç, Masuaku, Tayfur Bingöl, Salih Uçan (Dk. 90 Necip Uysal), Gedson Fernandes, Redmond (Dk. 90 Welinton), Muleka (Dk. 70 Dele Alli), Cenk Tosun (Dk. 70 Aboubakar)

Goller: Dk. 2 Redmond, Dk. 42 Salih Uçan (Beşiktaş)

Kırmızı kart: Dk. 90+4 Rosier (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 4 Saiss, Dk. 33 Redmond (Beşiktaş), Dk. 23 Mensah (Yukatel Kayserispor)

Editör: TE Bilisim