Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun törenle partiye kattığı CHP'li Yaşar Okuyan bir televizyon kanalında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. 'Kılıçdaroğlu kazanamaz' algısını İYİ Parti'nin organize ettiğini belirten Okuyan, Akşener'in 'Kazanacak bir adayla çıkmalıyız' sözlerinin hatırlaması üzerine "Meral Hanım çık da bir göreyim seni. Sen son seçimde adaylığını koydun yüzde 7 alamadın" dedi.

İşte Yaşar Okuyan'ın o sözleri;

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanamaz kazanamaz olgusunu oluşturan hangi parti?Kazanacak bir adayla çıkmalıyız diyor, çıksın. Peki ben de buradan teklif ediyorum. Sen son seçimde adaylığını koydun. %7'de kaldı.

"ELİMİZDE BELGE VE DOSYALAR VAR"

O masayı dağıttığı anda Sayın Meral Akşener ile ilgili bizim de ben ve benim neslimin söyleyecekleri var. Belgeler ve dosyalar var. 

İhanettir, bunu çok net söylüyorum; Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı partinin içinden negatif konuşmaların hepsi kendi bilgisi dahilinde oluyor. 

"DOSYAYI KILIÇDAROĞLU'NA VERDİM"

Sayın Kılıçdaroğlu'na dosyayı masa kurulurken söyledim. 3 gün önce de hatırlattım. Ve ona Meral Hanım'la ilglili bir dosya verdim. Dosyayı Kılıçdaroğlu kullanmayacak ben kullanacağım.

"AĞABEYİNİN HATRINA SUSMA HAKKIMI KULLANIYORUM"

Meral akşener'in abisinin hatırına - Allah rahmet eylesin Benim 40 senelik arkadaşım, düzgün Dürüst namuslu - susma hakkımı kullanıyorum. 

Editör: TE Bilisim