İstanbul Üniversitesi, Türkiye'nin en eski devlet üniversitesidir. Ana yerleşkesi İstanbul Fatih'te bulunmaktadır. 30 Mayıs'ta 1453'te kurulmuştur. Üniversiteye bağlı 15 fakülte bulunmaktadır. Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bu fakültelerden biridir. AUZEF sınavları hakkında detaylar merak edilmektedir.İstanbul Üniversitesi, Türkiye'nin en eski devlet üniversitesidir. Ana yerleşkesi İstanbul Fatih'te bulunmaktadır. 30 Mayıs'ta 1453'te kurulmuştur. Üniversiteye bağlı 15 fakülte bulunmaktadır. Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bu fakültelerden biridir. AUZEF sınavları hakkında detaylar merak edilmektedir.İstanbul Üniversitesi, Türkiye'nin en eski devlet üniversitesidir. Ana yerleşkesi İstanbul Fatih'te bulunmaktadır. 30 Mayıs'ta 1453'te k

AUZEF

urulmuştur. Üniversiteye bağlı 15 fakülte bulunmaktadır. Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bu fakültelerden biridir. AUZEF sınavları hakkında detaylar merak edilmektedir.İstanbul Üniversitesi, Türkiye'nin en eski devlet üniversitesidir. Ana yerleşkesi İstanbul Fatih'te bulunmaktadır. 30 Mayıs'ta 1453'te kurulmuştur. Üniversiteye bağlı 15 fakülte bulunmaktadır. Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bu fakültelerden biridir. AUZEF sınavları hakkında detaylar merak edilmektedir.İstanbul Üniversitesi, Türkiye'nin en eski devlet üniversitesidir. Ana yerleşkesi İstanbul Fatih'te bulunmaktadır. 30 Mayıs'ta 1453'te kurulmuştur. Üniversiteye bağlı 15 fakülte bulunmaktadır. Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bu fakültelerden biridir. AUZEF sınavları hakkında detaylar merak edilmektedir.

İstanbul Üniversitesi, Türkiye'nin en eski devlet üniversitesidir. Ana yerleşkesi İstanbul Fatih'te bulunmaktadır. 30 Mayıs'ta 1453'te kurulmuştur. Üniversiteye bağlı 15 fakülte bulunmaktadır. Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bu fakültelerden biridir. AUZEF sınavları hakkında detaylar merak edilmektedir.İstanbul Üniversitesi, Türkiye'nin en eski devlet üniversitesidir. Ana yerleşkesi İstanbul Fatih'te bulunmaktadır. 30 Mayıs'ta 1453'te kurulmuştur. Üniversiteye bağlı 15 fakülte bulunmaktadır. Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bu fakültelerden biridir. AUZEF sınavları hakkında detaylar merak edilmektedir.

Editör: TE Bilisim