Enpara çağrı merkezine bağlanmak için yapılması gereken, 0850 222 36 63 numaralı hattı aramak olmalıdır. Bu hattın aranmasından sonra, sesli yanıt sistemi devreye girer. Eğer yapmanız gereken işlem, sesli yanıt sistemi ile gerçekleştirilemiyorsa, çağrı merkezi yetkilisine bağlanmanız gerekebilir. Aynı zamanda Enpara müşteri hizmetleri, online olarak da hizmet vermektedir. Online asistan şeklinde alınacak destek için Enpara uygulamasını indirmeniz yeterli olacaktır.

Enpara Müşteri Hizmetlerinden Hangi İşlemler Yapılır?

Enpara çağrı merkezinden yapılabilecek işlemler şu şekilde sıralanabilmektedir:

Ecard başvurusunda bulunmak Ecard kredi kartı seçeneklerine başvurma Enpara kart bilgilerine erişim Kayıp ya da çalıntı kartı bildirme Kredi kartı limit değiştirme Kredi kartı veya banka kartı şifresi değiştirme Yatırım seçeneklerini değerlendirme ve yatırım talebi oluşturma Kredi talebi bildirme Vadeli, vadesiz, kazandıran, altın hesap gibi hesap seçenekleri ile yeni portföy oluşturma

Şikayet, öneri ya da talep iletme

Enpara, şubesi olmayan bir bankacılık anlayışı ile çalışmaktadır. Bu nedenle kullanıcıların tüm talepleri, müşteri hizmetleri kullanılarak karşılanır. Online ya da telefon bankacılığı ile verilen müşteri hizmetlerinde, müşteri ilişkilerinin sağlıklı olması için kolaylık sağlanmaktadır. Bu nedenle tüm işlemlerin en kolay şekilde yapıldığı bankalar arasında Enpara yer almaktadır. Enpara müşteri hizmetleri, şubede yapabileceğiniz tüm işlemlerin online ya da telefon ucundaki asistanlarla yapılmasına olanak sağlar.

İletişim detayları hakkında bilgileri derlediğimiz firmaların, telefon numarası, müşteri hizmetleri ve iletişim bilgilerine >> dirilispostasi.com/haberleri/iletisim bu bağlantıdan ulaşabilisiniz.

Enpara Müşteri Hizmetlerinden Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Enpara çağrı merkezinden kredi başvurusu yapmak, için yapılması gereken, online ya da telefon seçeneklerinden biri ile müşteri temsilcisine bağlanmak olmalıdır. Kredi talebini online müşteri temsilcisine iletmek için, Enpara uygulamasına giriş yapılması gerekir. Ardından alt kısımda görülmekte olan Asistan kısmına tıklanmalıdır. Bu kısımda, destek seçenekleri yer alır. Seçenekler arasından yeni kredi talebi işaretlenmelidir. Sonrasında kredinizin özellikleri, hangi kredi türüne başvurmak istediğiniz, miktarı ve vadesi gibi seçeneklerin işaretlenmesi gerekir. Sonuç, 5 dakika içinde size SMS yoluyla bildirilir.

Eğer kredi talebinizi telefon bankacılığı yoluyla oluşturmak isterseniz, Enpara müşteri temsilcisine ulaşmanız gerekecektir. Bunun için aramanızı yapmanızın ardından kredi işlemleri, yeni kredi talebi seçeneklerine gitmelisiniz. Sonrasında ulaşacağınız müşteri temsilcisine kredi talep nedeninizi, kredi miktarınızı, vadenizi bildirerek en uygun kredi seçenekleri ile karşılaşabilirsiniz. Sonuç, size 5 dakika içinde bildirilecektir.

Enpara Müşteri Hizmetlerinden Nasıl Enpara Müşterisi Olunur?

Enpara müşterisi olmak için müşteri hizmetlerini kullanmak mümkündür. Bunun için Finansbank internet adresinden online başvuru yapabilir, ya da Enpara telefon bankacılığını kullanabilirsiniz. Bankanın müşterisi olmanız için, arama yaptıktan sonra diğer işlemler menüsüne gitmeniz gerekir. Sonrasında yeni müşteri portföyü oluşturma seçeneğine giderek kendi bilgilerinizi vermeniz gerekir. Bu işlem, sesli yanıt sistemi ile gerçekleşmektedir. Verdiğiniz adrese gönderilecek müşteri dosyalarını imzalayıp geri göndererek işleminizi tamamlayabilirsiniz. İşlem sonunda birkaç gün içinde adresinize Ecardınız gönderilir.

Enpara Müşteri Hizmetlerinin Sesli Yanıt Sistemi Nasıl Kullanılır?

Enpara sesli yanıt seçenekleri, çağrı merkezi temsilcilerinin meşgul edilmemesi, ihtiyacı olan müşterilerle daha rahat şekilde ilgilenmesi için oluşturulmuştur. Sesli yanıt sistemi ile Enpara müşteri hizmetlerinden, müşteri temsilcisine bağlanmadan yapabileceğiniz işlemler şunlardır:

Kart şifresi değiştirme

Kart bilgileri güncelleme Kredi kartı talebinde bulunma Hesap hareketleri dinleme Kredi kartı limit arttırma Eksi para limit arttırma Vadeli, vadesiz, hesaplı ya da kazandıran hesap açma Online destek hizmetleri için gerekli şifrelerin alımı ve değiştirilmesi

Bu işlemler, Enpara müşteri hizmetlerinden çağrı merkezi yetkilisine bağlanmadan yapılabilmektedir.

Editör: TE Bilisim