Yayınlandığı günlerde reyting sıralarında yer alan Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanıyor. Tümuçin Esen, Kaan Yıldırım ve Ebru Özkan gibi başarılı oyuncuları rol adlığı Hekimoğlu dizisinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Hekimoğlu dizisinin çekim alanları seyirciler tarafından sorgulanıyor. Hastanede doktorların başından geçen hikayelerin anlatıldığı Hekimoğlu’nun çekildiği Valide Atik Hastanesi hakkında, Valide Atik Hastanesi nerede? Hekimoğlu dizisinin çekildiği Valide Atik Hastanesi gerçekte var mı? sorularına cevap aranıyor. İşte ayrıntılar…

Hekimoğlu dizisinin çekildiği Valide Atik Hastanesi nerede? 

Kısa sürede seyircisinin beğenisini kazanan Hekimoğlu dizisi, İstanbul Tuzla’da bulunan Okan Üniversitesi Hastanesi’nde çekiliyor. İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi adı diziye uyarlanmıştır.

Hekimoğlu Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Hekimoğlu Dizisi Oyuncu Kadrosu Hekimoğlu dizisinin başrolünde Tümuçin Esen ve Ebru Özkan yer alacak. Dizide başrol oyuncularının yanı sıra Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz da rol alacak. Dr. House dizisinden uyarlanan Hekimoğlu dizisinde Gregory House karakterini Tümuçin Esen canlandıracak.

Valide Atik Hastanesi olarak dizide yer verilen Okan Üniversitesi Hastanesi’nin haritada yeri;

Editör: TE Bilisim