İŞKUR tarafından yeni bekçi alım ilanları yayınlanmasının ardından birçok genç “Bekçi alımı için başvuru şartları nedir?” sorusunu araştırmaya başladı. Yayımlanan ilan göre 12 ilçe için bekçi alımı yapılacak. İŞKUR’un bu ilanına ise şimdiden yoğun bir ilgi var. Peki Bekçi alımı için başvuru şartları nedir? İşte İŞKUR bekçi alımı ilanı ve şartları…

İŞKUR BEKÇİ ALIMI İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR iş ilanları iş arayan binlerce vatandaş tarafından sorgulanmakta. İŞKUR iş ilanları sayfasında en dikkat çeken ilanlar bekçi alımı iş ilanları olmakta. Türkiye’nin farklı illerinde çok sayıda bekçi alımı yapılmakta. İŞKUR üzerinden alımı yapılacak olan bekçi alımlarına başvurular 29 Aralık’a kadar yapılmakta. Bekçi alımı başvurusunda bulunmak isteyen adayların en az ilkokul ve ilköğretim mezunu olmaları.

İŞKUR İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BEKÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aşağıda İŞKUR tarafından yayınlanan bekçi alım ilanları bulunmaktadır. Bu ilanlara ulaşmak ve hemen online başvuru yapmak için aşağıda belirtilen linki tıklayınız. Ardından, açılan sayfa üzerinde bulunduğunuz ile göre belirlediğiniz ilanın üzerini tıklayınız. E-devlet şifreniz ile giriş yaparak, açılan başvuru ekranı üzerinden iş başvuru kaydınızı yapınız. Bunun için İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmanız ve ilan içeriklerinde belirtilen özel koşulları taşımanız yeterlidir.

Editör: TE Bilisim